Mullig mansgris - jag?!

Skulle jag vara sån? Ont förtal är det, varken mer el mindre.  Mer än gärna tar jag mitt ansvar för hem- o hushållsarbetet, om jag bara får. T ex slicka tallrikarna rena, bädda sängar, skrämma iväg inkräktare, gräva o rensa i rabatter, med mera, med mera. Men jag FÅR inte!


Brorsan, syrran o jag

Brorsan har också gått o blivit invandrare i Sverige. Vi bor i var vårt Stockholm, han där o jag i Lapp-Stockholm. Syrran har flyttat till Italien.

För övrigt har jag blivit brädad av ett vitt snöre. Sacha leker numera bara med den där vita repstumpen som sitter fast i Ada. Min uppenbarelse är inte det minsta snörlik. Min vikt har precis som vädret "stabiliserat sig". Oavsett vilket väder det är.


Fnurr

Två gånger blev matte arg på mig idag.  Bara för att jag ville försvara reviret mot inkräkare, behöver hon väl inte ta i så hon spräcker sig. Otack är världens lön. Andra gången råkade jag bara förivra mig lite.

Bäst att ligga lite lågt ett tag.

In i bild, ut ur bild, in i vassen, ut ur vassen

Pass på ...


.... borta?!Här är jag!Här är vi!


Tina har fått nåt vilt i blicken. Tur att hon är kopplad. Jag hade fått agera spårhund annars.


Va' de nån som ville nåt?


Dom säger vi ska gå hem nu. Typiskt, precis när jag har som roligast.


Så in i vassen

roligt hade jag. Bildbevis saknas tills vidare.


Det går bara nedåt ...

Jag har gått ner 3,5 hg! Tralala, va' jag är gla'. För att inte tala om matte. Fortsätter det så här är det nog risk att jag blir utmärglad, tror jag.

Fast nu saknar jag min koja, ska du inte komma med den snart Ada? Det är sol o förfärligt många IIIRRITERANDE flygfän i luften.


RSS 2.0