Farliga förbindelser?

En människa kom hit i kväll o försökte bekanta sig med mig. Försöka duger! Hon gjorde sig så liten, så liten men jag är inte den som låter mig luras. Jag tar det allt lite piano, jag. Man vet aldrig,  hon KUNDE vara farlig.

Hörde att matte sa att vi kanske skulle bekanta oss lite närmare, så att hon kan gå ut med oss när Sashas matte är upptagen med annat. Hur kan man vara upptagen med annat, när jag finns?

Småaktigt!

Bara för att jag råkade komma över lite kycklingrester i sop-påsen kommer jag nästan att svälta ihjäl idag. Alltså, ställer man såna saker precis i noshöjd, så att jag så gott som ramlar över dom, när jag går min sedvanliga nattrunda - ska jag behöva straffas på detta vis? Människan säger att jag behöver inte mera mat, eftersom jag har magen full av kycklingskinn o ben o krås.

Sen att det råkade bli lite rester från själva plastpåsen  o att annat skräp råkade falla ut på golvet är väl inget att hetsa upp sig för. Jag skulle precis gräva ner det under mattan, men jag HANN JU INTE! Husse kom o tog bort mig.

En tröst i bedrövelsen är att Sasha kom ihåg mig på Alla Hjärtans Dag. Jag fick en JÄTTEFIN almanacka. Den  är det sista jag ser när jag går ut o det första när jag går in. Alla andra som går ut o in här kommer förstås också att se den.Här ligger jag o spar på krafterna. Ser jag övergödd ut kanske? Den som har ögon att se med förstår att jag behövde det där skrovmålet. 

Inga finsmakare

Igår var jag ute i naturen m Ada o Julle. Dom trodde de där renlortarna som låg på vägen var smågodis o åt upp dom!  Ingen smak, ingen förfining. Visserligen stoppar jag i mig mycket men där går gränsen.

Kan väl hända, nån gång, att jag av rent misstag fått i mig nåt olämpligt. När jag tänker efter. Nån enstaka gång. Väääldigt enstaka.

Tina o Sasha stannade hemma, dom är såå känsliga om sina små tassar o ben. Dom har inte förstått hur uppfriskande det är med maxade minusgrader.

Största hunden

Nu är jag större än Tina. För övrigt har jag deffat så nu kan ni känna på mina revben. Om ni hittar dom under bröstmusklerna vill säga.

Sasha kom till mig idag. Vi har varit ute o pulsat i snö, Sashas tröja åkte av, tror inte ens hon märkte det. Vi har tuggat tuggben o sen lekte vi litegrann.RSS 2.0