Flyg fula fluga flyg

Sen det började lukta mamma-hormoner här hemma har jag fått lite mera lugn o ro för dom där illdjuren. I natt har jag sovit flera timmar  sträck. Så nu är jag nästan utvilad o redo för en förmiddagspromenad.

Badkrukor emellan

Lite kort i ryggen kanske. Jag har växt både på längden o bredden sen jag fick den här outfiten.


Till det där stora blåa, blöta har dom tänkt ta mig. Aldrig i livet ... jag såg när dom gick i själva, det var ett fasligt ojande innan dom kom ner i vattnet.


Om jag helt sonika vänder ryggen åt dom så kanske dom fattar. En räddhågsen, ryggsvag varelse ska inte behöva utsättas för dylikt. Förresten om vattnet är kallt kan jag bli stel i ryggen. Begrunda det, badkrukor o alla andra.


Fara å färde

Jag känner på mig att människan tänkt ut nåt läskigt åt mig. En stor blå sak med en massa vatten i står på parkeringen. Uuääähh! Kanske jag ska överväga att flytta till Sasha i alla fall ... eventuellt. Å så har dom tagit fram en jättekonstig väst åt mig. Ujjiamej ... hur ska detta sluta?

Nu ska jag provbo hos Sasha en stund har jag i alla fall bestämt.
Huuäääh, det må bära eller brista ... Sasha, snart kommer jag!

Vad är meningen?

Två gånger har jag blivit lämnad på ett för mig fullständigt obekant ställe. Dom enda jag kände igen var Julle, Sasha o Boss o deras människa. Uuääää .... trappor - uuuäää - min människa bara lämnar mig - uuuäää.

Finns det nån i hela världen som förstår hur det känns för mig? Å Tina som bara ligger o dåsar nånstans.

Jag tar betäckning

för flygfän o annat illasinnat i min bunkerär dom riktigt illasinnade fäller jag visiretmen kan också öppna takluckan för en stillsam flirt med fotografen


Jag viker inte från min post

Förra veckan var min människa borta i FLERA timmar! Minst 5 i alla fall. Vem var det som låg på sin post o bevakade ytterdörren för att vara först att möta henne när hon kom hem? HELA tiden låg jag där. Husse försökte locka mig därifrån men jag var obeveklig.

Vem hälsade henne med tjut, pip, gurgel o svansviftningar o kroppen i böljegång? Var det Tina? Var det husse? Nej, det var jag - Calle. Vad trodde ni?!

Dessa flygfän

Dom är så IIIIRITERANDE!


RSS 2.0