Inga kommentarer, tack

Vågen visade + 1,5 hg. Muskler väger mer än fett, så är det bara!

Inge' särskilt

Pep iväg o hälsade som hastigast på Hessu o Lordi i eftermiddags. Dom är hemma nu igen. Jahapp. Det är väl mer intressant för Tina än för mig, men hon har varit lite ouppmärksam idag. Tror hon är sympatibakis med husse.

Igår träffade jag slyngeln Sigge, vi hade kul vi också. Faktiskt så kul så jag är lite utmattad idag.

Himlars, i morgon ska jag upp på vågen igen. Jag är säker att jag gått ner jättemycket. Som jag svultit. Som jag motionerat. Som jag avstått ... gäääsp så trött jag är.


Fatta?

Vet inte vad detta ska betyda men människan ska ha ut mig på promenad, stup i kvarten, mestadels utan Tina. Jag fattar ingenting.

Igår t ex trodde jag i min enfald att jag skulle få stanna hos stormatte, hon som brukar ge mig korv, men icke. En liten ynka stund, en liten ynka, tunn skinkskiva (halv dessutom!) sen drog hon iväg med oss. Ja, Tina var med o hon protesterade å det bestämdaste men vad lönade det? Ingenting.

Vi fick vackert trava iväg o innan vi kom hem var vi genomblöta, allihopa. Det regnade, nä det öshällregnade. Matte blev blöt också. HAHA! Rätt åt hon.

Inom felmarginalen

Jag har slutat med medicinerna. Mitt öra är nästan helt läkt. Kontrollvägning visade +2 hg. Faan också. Jag som nästan svultit ihjäl mig. Det är min absoluta övertygelse att det var nåt fel på vågen. Eller också var det inom felmarginalen. Allt som inte stämmer med ens egen uppfattning om hur saker o ting ska vara,  befinner sig ALLTID inom felmarginalen.

Jag har gått en lång eftermiddagspromenad ensam med matte. Tina fick stanna hemma, hon bara sinkar mig. I morgon ska jag träffa Sasha, hoppas hon kommer ihåg mig. Julle o Ada blindstyre också. Jag glömmer i alla fall inte den senare, det är då säkert.


Återställare

I morse tog jag mig en återställare. I o för sig hade jag inget att skälla på - tror jag - men jag skällde i alla fall.  Jag tog i med ordentligt magstöd o det lät mäktigt. Vilken skillnad mot de läten jag gett ifrån mig de senaste dagarna!

Ur dagens övriga händelser: En stillsam flirt med en liten flicka, människoflicka alltså, hon hade såna där mjuka, varma händer som jag tycker om. Hon sa "nice dog" till mig fast på polska. Närkontakt med en gammal dam som jag stötte ihop med under middagslunken, sen med en STOR karl. Gick helt OK, även med den senare. Jag måste väl tillstå att det var Tina som tog initiativet båda gångerna. Men i alla fall!! Betänk att ingen av dom hade nån mat i händerna. 

Apropå mat - nä det är lika bra att inte tänka på det. Jag får ändå inget mera idag.   


Rivstart

Igår rivstartade jag bantningskuren, luktade inte ens på maten.

Undrar vilken metod som passar mig bäst; GI, kolhydrat, flygvärdinnedieten, Atkinson? Intill dess vetenskapen kommit fram till nåt entydigt svar använder människan small-portions på mig. Tycker redan att jag minskat midjemåttet, minst ett pinnhål.

Renrakad

I natt ska jag sova, sova, sova för nu har jag fått medicin o blivit renrakad o tvättad i örat.I morgon är jag väl mitt gamla jag igen. Det blir att gå till jobbet, lunchlunk, sova middag, mental träning, jagstärkande samtal, middagslunk o äntligen MIDDAGSMAT! Sen återstår kvällslunken. Min viktuppgång har chockat mina människor. Den är besvärande för mig också, så jag tar gärna emot bantningshjälp. Små portioner, flera o längre lunkar. Jag som är så glad i mat!

Go'natt medmänniskor o dito hundar.

Aj!

Jag har ont i mitt öra o går omkring som ett havererat vrak med slagsida. Blindstyre där, gör inte om det.

På måndag ska människan ställa mig på vågen hos djurdoktorn.  Hon kan väl ställa sig där själv, men det törs hon inte. I stället utsätter hon mig för denna skam o nesa.

Bröd o skådespel

Det är fler än jag som rultat till sig på sistone, jag såg nog att Sasha var lite rund om magen också. Bara mer att tycka om ...

Den nya donnan var med också. Jag håller med Sasha att hon verkar ohyfsad, faktiskt bet hon mig i örat. Hennes människa verkar vara en bestämd sort, så hon kommer att få lära sig hur man umgås vänner emellan. Jag hörde tydligt predikotexten människan läste upp för henne.  Det var en riktig uppvisning!

Jag är satt på svältkost - o nu är jag jääättehungrig!


Long time - no see

Mina människor har varit borta jääättelääänge. Jag gör så gott jag kan för att dölja min sorg, hick, snyft, snörvel. Några gånger har jag tröstat mig med Sasha men nu är hon o hennes människa borta också. Dom måste komma hem snart. Det här är nästan för mycket för en liten hund att bära ...


RSS 2.0