Julkul 2

Jag, tralala, har varit på promenad med Sasha, tralala o träffat andra hundar, tralala. En stor - han lekte med Tina o en liten, t o m mindre än Sasha, lekte med mig o med Sasha o med oss allihopa. Men mest med Sasha. Och mig. Tralala.

Gäääsp, va' jag jag är trött. Sasha också, orkar inte ens leka med mig på sängen. Ingen av oss orkar. Vi är, gäääsp, väääldigt trötta.

Min julafton

Jag har blivit utsatt för:
  • kloklippning
  • borstning
  • kamning
Kloklippningen var det absolut värsta! Huäää.

Igår hittade jag nåt smaskigt under snön som jag bara måste smaka. Sen spydde jag upp det på farmors bästa matta. Och blev utan julklapp!

I morgon

... kommer Sasha hit! Hoppas matte tar oss till travbanan för där hade vi såå roligt förra gången. Jag håller tassarna så dom blånar.

Bönhörelse

Jag har blivit ombedd att posera. Som alltid redo att tillmötesgå allehande önskemål tog jag med mig en människa med kamera.

Här gör jag mig i ordning inför mitt första "shot".




Så här blev det:



Ansträngande att sitta still o posera, måste göra mig av med lite
överskottsenergi.

Utslut

Energibombnedslaget Sasha har varit här idag. Först lekte vi hemma, sen lekte vi ute o vi lekte hela tiden o jagadejagadejagade varann i snödrivorna o vi sprangsprangsprang det fortaste vi kunde. Så här roligt har jag inte haft på länge. Nu MÅSTE jag vila. Nä, jag BEHÖVER vila.



Sashas matte säger att snart är jag lika stor som Tina. Observera, hon sa STOR, ingenting annat!  Inga anspelningar om jag får be.

RSS 2.0