Störd nattsömn

Dom kom i natt! Mitt i natten faktiskt. Jag skrämde dom ordentligt, jag. I morse såg jag att jag hade träffat dom förut, förra sommaren. Så det var nästan som gamla bekanta.

För att visa min goda vilja o gott uppförande höll jag tyst NÄSTAN hela tiden dom frukosterade. En av dom bjöd mig på kubb till eftermiddagsfikat. Har jag aldrig fått smaka förr. Det var gott o sött o smakade mera. Dom kan nästan få stanna lite längre, tror jag.

Pust!

En tidsfrist, alldeles oväntat. Människan är inte helt uppdaterad, dom kommer i morgon bitti.

Jag gjorde bort mig igår, sprang ut på gatan för att jaga bort en total främling, en svart fyrbening med vidhängande människa i koppel. Tror nån att det blev uppskattat? Nähä. Mina människor bara gormade o såg förgrymmade ut o jag fick lomma hem med svansen mellan benen.  

Jag förlät dom sen på kvällen med att krypa upp mellan dom o se på fotbollsmatchen. Bäst man ligger där i godan ro o blir kliad så skriker dom i högan sky? Varför gör dom så?

Framtidsutsikter

I kväll kommer det tre stora människor hit, eller åtminstone två av dom är stora. Dom ska bo där nere o äta frukost med oss. Undras om dom har förstått det där med köttbulle?

Känns faktiskt lite gruvsamt. Bara dom låter mig vara o inte tittar mig i ögonen. Måste nog varsko människan att jag helst vill  nosa in dom utomhus först. Man vill ju veta vad det är man tar in i huset.
Voff, voff på er!

Moster Iris

Vilar ut på kökssoffan

Min moster Iris vandrade över regnbågsbron idag. Hon var väldigt förstående mot mig, hon kunde se om jag vågade leka eller inte. Hon var jättesnäll också.  Moster Iris var border collie och mycket duktig på att valla kossor. Hennes sista uppdrag var att söka rätt på en kalv o skicka den till sin mamma. Det gjorde hon bara nån dag innan hon blev sjuk och inte orkade mera.  


Jag önskar att jag kunde bli lika modig som moster Iris, men kossorna är så stora o så många o jag är bara liten o skraj.

Hälsa till Tess på andra sidan regnbågsbron från min husse o matte! Hälsa också till sköldpaddan Frida som jag aldrig träffat, bara hört talas om.


Gentlemannamässigt

Hessu o Lordi har hälsat ingående på mig o dom gjorde det hur gentlemannamässigt som helst. Det var faktiskt JAG som var den intressantaste av Tina o mig. För ovanlighetens skull.


Övrigt av intresse? Tja, att jag är lite dålig i magen kanske. Plus att jag vill bli fotograferad snart. Är man fotogenique så är man.  Varför undanhålla omvärlden min vackra fysionomi?


Japp!

Jag fick ha Sasha alldeles för mig själv en lååång stund för Tina o Julle föredrog att ligga o dra sig på gräsmattan sen vi varit i skogen.

Vi lekte o lekte o lekte o lekte o sen somnade vi.


Snart

är Sasha här, hon kommer i morgon med farbror i släptåg. Ska se om jag kan få henne för mig själv en stund. Tina o farbror kan väl gå för sig själva o dra benen efter sig. Vi ungdomar är lite kvickare i benen. Med Sasha är jag ju inte så blyg heller.

Calle K:s Insats, Skall- o Skydd - C-KISS

Jag har också dragit in fjälluft i noskanalerna, jagat harar o ätit gourmetmat. Visserligen tycker jag allting är gourmetmat, men ändå, det här var snäppet vassare.

Funderar på att kombinera mitt uppdrag i insatsstyrkan med väktaruppdrag. Jag säger till så fort det är nån eller nåt som rör sig på flera, flera många meters avstånd. Människor, hundar, kombinationen av båda, allt möjligt konstigt som rör sig.

Det mesta är konstigt, särskilt människor som tar sig fram med hjul. Kan dom inte gå? Har dom inga ben?

Calle K:s  Insats-,  Skall- o Skydd tror jag blir ett bra namn.   För enkelhetens skull C-KISS. Nu ska jag bara hitta en bra logo.


RSS 2.0