Valp på nytt

Igår lekte Sasha o jag! Jag har aldrig gjort det förr, varken med Sasha eller nån annan. Utom den gången jag låg i bakhåll bakom häcken o nästan skrämde livet ur mina människor. Fast det kanske inte räknas som lek så var det ganska kul det också.

Yiiipie! Hoppas Sasha vill leka med mig igen.

Övertydlig

Hur tydlig måste man vara egentligen?  Hur trögfattad får en människa vara? När jag äntligen får ha min människa för mig själv då ska hon ägna sig åt mig o inget annat. Om det inte är min matskål vill säga.

Flera gånger gick jag för att hämta henne, hon fattar noll. Jag puttade med nosen, jag pep o grymtade - hon fattar fortfarande noll. Som sista utväg brukar jag ta till min förebrående blick. Långt om länge gick det upp en talgdank o jag fick henne med mig så att hon kunde klia o klappa o stryka o gulla o krama mig.


Förebråelse

Som man bäddar får man ligga

Eftersom människan är så slö med kameran får ni en bild när jag nyss flyttat in här. Jag har bäddat med kaninen som Sasha gör sitt bästa för att slakta.

Nyss hemkommen

Jag har fått betydligt mera rondör sen den där bilden togs. Det hindrar inte att jag kan trängas med Tina. Se bara!

Vi två

Rondör o rondör! Pondus heter det.

Saknas

... bilder gör det. Det måste bli ändring på det. Även jag gör mig på bild, varför undanhålla mina fans nåt vackert att vila ögonen på? Håll till godo.

Vinterväg

Som vanligt får jag vänta ...

Matfixering

En fjolårsvinterbild, då det var kallt som attan. Observera den koncentrerade blicken. Det är godis i burken.

I vågskålen

En gång i veckan ska hon ha mig att sitta på en fyrkantig sak i badrummet å sen så säjer hon, men Calle nu har du gått upp. Plus 3 hg. Jaha, vad är det med det då? Päls, muskler o benstomme säger jag.

Kanske har jag något kraftig benstomme, frånsett ryggen?


Broderskap

Broder!

Vi karlar måste hålla ihop, Julle! Annars kommer din lilla o min stora att ta över huset. Nu när jag nosat in dig lite närmare har jag förstått att jag kan lita på dig.

RSS 2.0