Utvald, speciell o lite, lite modig

Nåt väldigt intressant utspelade sig idag. En för mig totalt okänd herrkarl har uttryckt sin förtjusning över min speciella uppenbarelse. Han ville veta vad det var för ras på mig o från vilken kennel jag kom. Han skulle ta sig en närmare titt på mig sen, men jag är inte till salu! Inte för pengar o inte för annat heller.

Den ras jag tillhör är väldigt speciell, den lär knappast upprepa sig  nån fler gång i världshistorien, inte i den här skepnaden i alla fall. Däremot finns det många varianter av den speciella rasen "Rumänsk glädjespridare", som varmt kan rekommenderas.

Calle m hjärtat

Jag var ute o promenixade med Julle o Sasha igår. Julle sprang nästan över mig o inte så mycket som det minsta morrmorr kom över mina läppar ... Dessutom visade jag att jag håller på att morska upp mig genom att springa omkring alldeles på egen hand. Så småningom kanske jag blir så modig så jag kan räkna med att få medalj för visad tapperhet i fältpromenad. Tills vidare nöjer jag mig med ett rött hjärta.

PS: Hundpratardamen sa att jag kände mig  "utvald". I sanning, så är det.


Kommentarer
Postat av: Anna

Vilken söt! Vad är det för ras?

2007-11-03 @ 17:28:23
URL: http://skaninginorrland.blogg.se
Postat av: Matte

Han ser ut som en mini Australian Shepherd, uppför sig, har temperament, läggning, i stort sett allt som en sån, men om det verkligen är det, det vore rent otroligt. Jag vilja att nån specialist på Aussies såg på honom. Han kommer ju från Rumänien, adopterad via Hundhjälpen. Man kan också säga att rasen är "rumänsk glädjespridare".

2007-11-04 @ 09:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0