Julkul

Som av en händelse stötte jag ihop med världens snyggaste snygging efter Joelstorpsvägen. Gissa om jag lekte, gissa om jag hade kul! Gissa var han bor? Kvarteret intill! Gissa vem som låg som ett rep efter vägen? Det gjorde matte! Haha, hon har ingen fart i benen, hon inte. Som jag har, hur mycke' som helst, när andan faller på.

Min julafton

började väldigt bra. Jag gick en långpromenad, många intressanta dofter. Husse var med också.

Sen gjorde Calle bort sig hos farmor. Han spydde på mattan så vi blev utan julklappar. Min näsa sade mig att det var de där små paketen som luktade prinskorv vi skulle ha haft.Den här dan var det svinkallt o jag frös om fötterna,  man får stå ut en hel del för att bli ett julkort.

God Jul på er allihopa!

I morgon

.... kommer systeryster Sasha hit. Då ska Calle o hon härja som vanligt förstås. Slut på friden för min del alltså.

Höjdare

Gnussa nosen i snö är en riktig höjdareEn annan att pulsa fram i snödrivor, så här t ex


Två på den tredjeUngdomarna var helvilda idag, t o m så en mogen äldre dam som jag gick igång. Jag springer minst lika fort jag bara jag får möjlighet. Men då är det där förbaskade kopplet o mänschan som jag måste släpa på o så är det den där snön som klumpar ihop sig under tassarna.

Hinder är till för att övervinnas. Jag drog iväg så snön yrde med mänschan på släp. Friheet, ungdom, ääventyyr - här kommer jag! Aaaahh! Jag lever, jag andas, jag flyger!


RSS 2.0