Snart är det klippt?

Hoppas, hoppas, det är det dags att ta fram saxen. Jag är minst sagt långhårig o ute är det lerigt o grusigt o skitigt. In i duschen åker jag så fort vi kommer inomhus.

Klippning

I fjol blev jag friserad den 22 april. I år lär jag få vänta ....

Under tiden jag väntar kan ni förströ er med att se på de här bilderna. I bilen
I väntan, bak i bilen.


Rumpnisse

När jag väntat länge nog, då drar jag ... observera INGET KOPPEL!


Före detta

Jag betraktar numera Julle som en före detta. Mina öron har nåtts av underrättelser att han visat STORT intresse för en bekantskap från i höstas, en långbent sak. Intresset var enligt samma källa fullständigt ensidigt.
Långbent! Pyyh. Korta, krumma ben är faktiskt high fashion. Mina kompisar, Hessu o Lordi, high fashion från tass till nos, instämmer.

På torsdag kommer han hit i alla fall. Fram till dess ska jag tänka över om jag ska ta honom till nåder eller inte.


Mattemotion

har jag ägnat mig åt. Om jag går lååångsamt , lååångsamt sätter hon på mig kopplet MEN DÅ BLIR DET DRAG UNDER GALOSCHERNA! Sanna mina ord, d[ f[r hon h[lla i hatten. Konstiga bokstavar det blir ...


Tyvärr saknas bildbevis. Som vanligt.


Jag också

kan leka. I förmiddags lekte jag med Lordi o försökte med Hessu också men han var bara intresserad av Calle. Konstig typ. Så då lekte jag med Lordi. HELA tiden.

Kommer o går

gör vårkänslorna. T ex i söndags kom dom väldigt starkt men i måndags var dom helt borta. Jullekungens ämabla invit till en stillsam promenad tog jag HELT bokstavligt.

RSS 2.0