Förljuvad tillvaro

En ung man som jag lärde känna förra sommaren har varit här o hälsat på. Han har pillrat o kliat mig i pälsen flera, långa stunder. Å en ung flicka o hennes pappa har gett mig go'saker o klappat o kliat dom också. Det bjuder jag gärna på. Dom kom väl hit för att förljuva min tillvaro?


Schysst plejs

Har varit på inskolning på semesterkollot hos Julle o Sasha. Vi tog två dagar på direkten, 3 tim om dan. Efter att ha sniffat runt ett slag kunde jag konstatera att det fanns ett rum som passade mig precis. Eget rum med utsikt - de' ni! Andra dan var dörren stängd, men man är ju flexibel. Jag hittar alltid bra ställen där jag kan slumra in. Värre är det med Calle, men han får väl prata för sig själv.


Sommarlov

Nånstans där i spenaten ligger jag o trycker.Här både syns o hörs jag för jag var tvungen ruska på skallen.Superbra ställe det här egentligen. Jag gör mig rätt bra mot grönskan, eller hur?


Vi har de' bra, viSom sagt, ja.

Världsnyhet

En mygga bet mig på nosen igår, mitt på! Det rörde mig inte ett vitten men jag vill ändå inte undanhålla mina läsare denna världsnyhet.

Orubbad självtillit

Det är möjligt, kanske t o m troligt, att jag ibland överskattar min ork o min orienteringsförmåga. Jag vill gå längre än jag egentligen orkar, jag vill utforska environgerna på egen hand, men hittar inte hem.

Elaka tungor säger att jag inte förstår mitt eget bästa. Phyy! Det gör jag visst det! Det bästa i det första fallet är färdtjänsten, i det andra fallet vill jag verkligen inte missunna dem glädjen att hitta mig.

Funderationer

Jag hoppas det lugnar ner sig här snart. Aldrig är dom hemma, jag o Calle får hänga med till travbanan o är inte speciellt intresserad av hästar, dom är bara rent allmänt sådär OK. Däremot av själva banan o omgivningarna, som luktar gott av hästskit o korvgrillning.

Det pratas "fara-bort-på-semester-utan-hundar" här hemma. Undras om jag kommer att få träffa Julle nånting i sommar?  

En annan sak jag funderat en hel del på är varför jag inte får lägga mig bland blommorna i rabatterna.

RSS 2.0