Vilse i pannkakan

Jag undrar vart Julle tagit vägen? Han har inte yttrat sig på flera dagar. Inte likt honom. Har han fått skrivkramp, tunghäfta, blivit belagd med yttrandeförbud? I och för sig kan jag tänka mig det sista. Gått vilse i pannkakan?

Igår kväll gick sprang jag en månskenspromenad, i stora tysta mörka skogen, snötyngda granar, knastrande snöskorpa under tassarna. Hur romantiskt som helst. Vad säger du om det, Julius?

Hade bara Calle med mig, han gick som vanligt sist.


Kommentarer
Postat av: julle

Jag laddar inför julen. Människorna brukar kalla mig "juleljus" så det gäller att lägga sig i hårdträning för att leva upp till namnet.

2007-11-20 @ 12:39:27
Postat av: sasha

Var är Calle? Varför har han rest bort? Jag trodde att vi aldrig mer skulle resa nånstans när vi gjort en sån här lång resa redan. Nu blir jag ju nervös och orolig. Vad ska han göra egentligen? Inte har han väl åkt till Rumänien igen? Han har ju talat om för mig att han inte vill tillbaka. Är han på ehmligt uppdrag? Har han blivit spion? Du kan berätta för mig, jag skvallrar inte till nån, inte ens och framför allt inte till farbror. Kanske bara till Bamse. Men vad GÖR han egentligen?

2007-11-22 @ 18:07:10
Postat av: Tina

Du kan vara lugn, han är snart tillbaka, han tränar bara på sin sociala kompetens. Sånt som är medfött hos dig o mig. Jag säger inte mer, mina läppar är förseglade.

2007-11-23 @ 10:08:57
Postat av: sasha

Men jag blir ju så oroooooolig...

2007-11-23 @ 20:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0