En bild på mig

316665-1

Alla ni som väntat att få se hur jag ser ut . Så här såg jag ut i morse. Inte lätt att vara fotomodell så tidigt på dygnet. I synnerhet inte som jag hade tillbringat natten.

Nattens drottning, dagens prinsessa

Trångt i sängen i natt, mitt emellan mig o Calle låg matte. Som dom kan bre' ut sig! Men lagd Tina (mitt kortnamn) ligger. Basta. Calle är också invandrare, en liten skit som jag kan berätta om nån annan gång.

Faktiskt har jag en egen säng, en egen innekoja o nästan ett eget rum. Rummet delar jag med matte, hon brukar sitta där o knattra på nån apparat som har en bild av mig på framsidan, uppsidan eller vad det heter. Bildskärm, sa hon just.  

För att kompensera mig för nattens hemska upplevelser gick jag med husse på jobbet idag. Det var ett tag sen. Måste visa upp mig så dom inte tror att jag också blivit pensionär, som matte. Innan hon blev sån, brukade vi följas på jobbet Calle o jag, men idag är jag ensam prinsessa på täppan. Skönt!

Den jag är

Jag är en invandrad gatuhund från Rumänien, en korsning av gu'vetvad. Resultatet blev min charmiga uppenbarelse. Så småningom dyker jag väl upp på bild också. Man ska inte tala om en dams ålder, men gissningsvis är jag i övre medelåldern. Gissningsvis alltså, ingen vet ju säkert.

Har bott här i landet i drygt två år och acklimatiserat mig riktigt bra. Snö gillar jag skarpt, att rulla sig i så det sprutar och komma hem med snöklumpar i pälsen. Regn är det väääärsta som finns! Som det regnade i måndags! Jag har aldrig varit med om värre. Såg ut som en dränkt katt när jag kom hem. Hela pälsvården förstörd den dagen.

Matte envisas med att försöka lära mig olika saker, har t o m varit på kurs. I Piteå. Där blev jag bekant med en trevlig kille. Jag skulle lära mig gå i koppel, jag fattade galoppen i en grisblink. Sen skulle jag lära mig att komma på kommando. Det kan jag också, men bara när jag vill. Till fulländning behärskar jag "sitt", det räcker så bra för min del.

Nu går jag och lägger mig. Det är en dag i morgon också.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0